Haris Ribic till FAIF

Haris Ribic till FAIF
Haris Ribic
Haris Ribic
Haris Ribic

FAIF stärker upp offensiven ytterligare när vi värvar Haris Ribic, som är tillbaka på fotbollsplanen efter ett par års uppehåll. Haris är en offensiv, snabb och välskolad fotbollskille som förhoppningsvis kommer att ställa till stor oreda i motståndarnas försvar. Haris är spelklar till fredagens bortamatch mot Sölvesborg United.

Hej och välkommen till FAIF Haris! Vad fick dig att välja FAIF?
Det var faktiskt Edo, Roy och Salva som fick mig att börja träna med FAIF. Jag hade inte varit igång ”på riktigt” sedan jag slutade i Lyckeby GOIF så jag tänkte bara varför inte haha. Men det som fick mig att välja FAIF var nog den sköna lagkänslan, fanns inte en enda person som inte var välkomnande när jag började!

Berätta om dig själv som spelare, vad kommer du att tillföra?
Jag spelar som vänsterytter vilket betyder att jag hamnar väldigt ofta i en-mot-en situationer vilket jag älskar. Jag har tekniken och bollkontrollen för det. Men jag kommer tillföra med massa mål och massa assist, det kan jag garantera!

I vilka klubbar har du spelat tidigare?
Jag har bara spelat i Lyckeby GOIF innan.

Du har tränat med oss ett tag och och går direkt in i matchtruppen mot Sölvesborg United, vad tror du om matchen?
Jag vet att det kommer bli svårt. Vi har förlorat två matcher medan Sölvesborg har vunnit två matcher så vårt självförtroende kanske inte är på topp. Men jag vet att vi kan slå dem om vi tror på oss själva och spelar vårt spel!

Vad gör du helst på din fritid när du inte spelar fotboll?
Det måste nog vara att umgås med mina kompisar!

Än en gång, välkommen till FAIF!
Tack så mycket!

Tobias Nordströms kommentar om Haris
Vi är väldigt glada att Haris har valt att återuppta sin karriär i FAIF. Haris är en spelare med bra speed och bra teknik han kommer att tillföra en hel del till vårat lag och passa bra in med de spelare vi redan har i truppen.

Allmänt
Namn: Haris Ribic
Smeknamn: Riba
Född: 1995
Sysselsättning: Studerande
Längd: 187 cm
Vikt: 80 kg

Haris finns så klart tillgänglig för dig som vill ha honom i ditt lag i FAIF-Femman!