Imponerande

Imponerande
Guldhjältar
Guldhjältar
Guldhjältar

Det är inte utan att man är sjukt imponerad av svenska skidlandslagets stafettframgångar på OS i Sotji i helgen. Att se Charlotte Kallas på sistasträckan äta upp sekund efter sekund för att sedan avgöra på upploppet var fullständigt magiskt. Dagen efter följde herrarna upp med en förstasträcka som bjöd på nästan samma bragd och där Markus Hellner till slut kunde defilera in i mål.

Men det är inte bara prestationerna i spåren som är imponerande utan även hur de som lag och trupp stöttar varandra. Petade Anders Södergren var gladast på sista krönet när han lämnade över flaggan till Hellner. Skidlöparna hyllar också konsekvent ledningen och vallateamet. De har verkligen slutit sig samman för att kämpa mot ett gemensamt mål efter ett misslyckat VM 2013.

Vad har detta med FAIF att göra?
Jo, så måste även vi ta oss an de utmaningar som väntar oss under säsongen, vi måste stå enade mot ett gemensamt mål. Vi kommer att ha tunga perioder och det gäller att vi är förberedda på det. Vi måste sluta upp bakom vår gemensamma plan att klara oss kvar i femman och träna hårt för att klara steget från sexan. Varje bollträning och varje fyspass måste vi visa koncentration och fokus på uppgiften för att nå bästa möjliga resultat. Det gäller även att vi planerar vår tid så att vi kan träna och komma förberedd och sugen till träningen. Gör vi detta har vi bra chans till att utveckla oss själva och laget för att nå vårt mål! Tillsammans!