Tobias Nordström belönad med Fredspipan

Tobias Nordström belönad med Fredspipan
Tobias Nordström (mitten) tillsammans med Martin Hansson och mr X
Tobias Nordström belönad med Fredspipan 2013
Tobias Nordström (mitten) tillsammans med Martin Hansson och Tony Rydén

Vår coach Tobias Nordström blev i helgen belönad med Karlskrona domarklubbs utmärkelse Fredspipan med följande motivering:

Tobias ledaregenskaper kännetecknas alltid av ett gott bemötande gentemot domare såväl före, under som efter match. Han har genom sitt lugna agerande vid sidan av planen skapat en god atmosfär för de egna spelarna, men också hos moståndarlagens spelare och ledare. Tobias ledarskap är en starkt bidragande orsak till föreningens avancemang till division fem!

Hej Tobbe, stort grattis till Fredspipan! Hur känns det?
Tack så mycket! Det känns hedrande och otroligt ärofyllt att få Fredspipan. Jag tycker det är kul att man blir uppskattad av domarna.

Vad är det som du gör som domarna uppskattar så mycket?
Jag bemöter dom lika bra även om vi förlorar eller vinner matchen. Det är väldigt sällan jag står och skäller på domarna utan försöker alltid vara lugn.

Uppflyttning till femman med laget och prisad av domarna 2013, vad har du för planer att åstadkomma under 2014?
Min största uppgift inför 2014 är att vi ska bli ett så bra lag som möjligt. Det gäller att vi behåller vår höga träningsnärvaro, och att få in hos spelarna att det krävs mycket mer av oss alla nu i division fem. Deta tycker jag är det viktigaste just nu.