Tobias Nordström coachar vidare

Tobias Nordström coachar vidare
Tobias Nordström
Tobias Nordström
Tobias Nordström

FAIF har kommit överens med Tobias Nordström om en fortsättning över 2014. Tobbe som nu går in på sin femte säsong som huvudtränare i FAIF, ledde i år laget till en andraplats i division sex östra som till slut ledde till direktavancemang till femman.

Det är mycket glädjande att Tobbe vill fortsätta vara en del av FAIF 2014, fortsätta utvecklas och även utveckla laget vidare. Han har en stor del i att vi år har kunnat ta steget upp i femman och det ska bli spännande att se vad 2014 kan bjuda på!”, säger ordförande Morgan Andersson i en kommentar.

Tobias själv kommenterar förlängningen
När jag fick veta att styrelsen och framför allt spelarna ville ha kvar mig så var det en självklarhet för mig att signa ett år till. Jag ser verkligen fram mot att träna detta härliga gäng en säsong till, nu kan vi börja titta framåt mot division fem. Alla vet att det krävs hårdare jobb än innan och jag vet att alla är beredda att göra det jobbet som krävs för att spela i division fem.

Till sin hjälp kommer Tobias även i fortsättningen ha av assisterande Johan Eriksson, som i år får ett utökat ansvar för fysträningen. Även Mattias Mårtensson fortsätter som målvaktstränare och lagledare.

Ledarstyrkan kring A-laget är nu spikad och vi tar nu sats mot 2014!