Melle Murad Petros klar för FAIF

Melle Murad Petros klar för FAIF
Melike 'Melle' Murad Petros
Melike 'Melle' Murad Petros
Melike ’Melle’ Murad Petros

FAIF har gjort klart med sitt tredje nyförvärv för året när Melike ’Melle’ Murad Petros har skrivit på. Melle är även han en ung spelare som spetsar till konkurrensen i truppen ytterliggare.

Hej och välkommen till FAIF Melle! Varför blev det FAIF?
Hej, tack så mycket. Det var faktiskt Shayan som fick mig att testa. Efter ”test-träningen” kände jag att det var ett härligt gäng med bra tränare som känns seriösa.

Berätta om dig själv som spelare, vad kommer du att tillföra?
Jag har spelat på ganska många positioner, men de senaste åren har de blivit mestadels mittback men även mittfältare. Jag anser mig själv ha mina styrkor i passningsspelet, närkampsspelet och har bra spelförståelse.

I vilka klubbar har du spelat tidigare?
Karlskrona AIF, Torhamn och senast Karlskrona BoIS.

Vad tycker du om försäsongsupplägget?
Upplägget är riktigt bra, det bästa och mest professionella jag varit med. Vi kör mycket fys och kondition men även mycket boll, det är både nyttigt och uppskattas av mig.

Vad tror du om FAIFs möjligheter i femman nästa säsong?
Det är lite tidigt att spekulera då vi inte har spelat några träningsmatcher än. Dessutom har jag endast gjort ett par träningar, så det är svårt att säga. Men jag har positiva vibbar.

Än en gång, välkommen till FAIF!
Tack!

Tobias Nordströms kommentar om Melle
Melle är en spelare som har bra teknik, han har en bra speluppfattning, han är även brytningsäker. Jag är otroligt nöjd med denna värvning han kommer att passa bra in vårt spel. Han höjer konkurrensen både hos mittbackarna och hos mittfältarna.

Spelarinfo
Namn: Melike Murad Petros
Smeknamn: Melle
Född: 1993
Sysselsättning: Student (statsvetenskap)