Förlust mot Karlskrona BOIS

FAIF förlorade fredagens träningsmatch mot Karlskrona BOIS med 8-3(5-1). Så här kommenterade coach efter matchen:

Tycker vi öppnar matchen helt ok, vi tar också ledningen med 1-0 genom ett hårt och välplanerat skott av Salle.
Sen kommer Karlskrona in i matchen och tar över spelet. Dom vänder på matchen med 3 ganska snabba mål, där vi tappar markeringar fullständigt. Efter dom här målen så börjar vi slarva mycket med passningsspelet, med hemåt löpningarna och med vårt positionsspel. Dom lyckas göra 2 mål till i första halvlek.
Andra halvlek börjar lite som den första vi spelar bra fotboll vågar rullar boll och ligger rätt i vårt positionsspel. Vi hade som målsättning att vinna andra halvlek men tyvärr förlorar vi den med 3-2. Salle gör 2 mål till, nickar in ett på en perfekt slagen frispark av Johan Eriksson. Sen ett på en straff, som Nils-Johan jobbade tills sig.

Jag vet att vi kan mycket bättre än detta. Men vi hade faktiskt 16 återbud till matchen.

Bäst i FAIF var Nils-Johan Holmberg som var mycket pigg på kanten.