Hemsidepremiär

Välkomna till Fjärdsjömåla AIFs nya hemsida, faif.se!

Äntligen har det blivit premiär för nya hemsidan. Vi har valt en hyfsat enkel design, som ska fungera bra oavsett om du besöker hemsidan på datorn, surfplattan eller i mobilen (responsive design).  Istället försöker fokusera på innehållet och lyfta fram det. Vi har även valt en modern och välanvänd plattform, WordPress, för att kunna utnyttja så mycket färdigutvecklat som möjligt.

Huvudsektioner

Information

Det viktigaste på en hemsida är så klart informationen. Och vår förhoppning och mål är att detta ska vara första och bästa platsen där du kan hitta information om FAIF.

Kalender

Kalendern var en av de viktigaste funktionerna när vi gjorde vår nya hemsida. Tanken är att där ska vi hitta alla FAIF-aktiviteter så att man lätt får en överblick och kan planera. Extra bra är att det går att prenumerera på kalendern så att man alltid har uppdaterade händelser i sin kalender.

Spelarblogg

Spelarblogg är en sektion som vi hoppas ska göra sidan ännu mer levande och kunna bidra med material från planen, såväl som från sidan om planen. Vill du som spelare blogga? Kontakta Peter så får du information om hur det går till.

Gästbok

Vi har valt att inte ha någon gästbok (eller kommentarer) eftersom det som postas där mest är spam eller anonymt skitsnack. Istället hoppas vi istället att ni kommenterar våra nyheter på Facebook.

Feedback

Kom gärna med feedback! En bra hemsida är alltid under utveckling och allt kan givetvis bli bättre. Vi vill ha era både positiva och negativa åsikter! Maila info@faif.se eller kommentera på Facebook.